چگونگی برگزاری کلاس‌های کارشناسی، ارشد و دکترا در هفته دوم مهرماه

۱۴۰۱/۰۷/۰۶

به اطلاع می‌رساند براساس اعلام معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، کلاس‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان (مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا) در هفته دوم مهرماه (از شنبه، 9 مهرماه) به‌صورت کاملاً حضوری برگزار می‌شوند.

براساس این اطلاعیه، کلاس‌های مقطع کارشناسی دانشگاه لرستان در همه رشته‌ها، در هفته دوم مهرماه همچون هفته اول، به‌صورت مجازی (غیرحضوری) برگزار می‌شوند.

همچنین معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان اعلام کرد مهلت ثبت‌نام غیرحضوری دانشجویان نو ورود دانشگاه لرستان (آزمون سراسری) تا تاریخ 10 مهرماه 1401 تمدید شد.

چگونگی ثبت‌نام و ارسال پستی مدارک در اطلاعیه مربوطه (بخش اطلاعیه‌های تارنمای دانشگاه لرستان) توضیح داده شده است.

تاریخ آغاز کلاس‌های حضوری برای دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه لرستان، متعاقباً اعلام و اطلاع‌رسانی می‌شود.

۱۴۰۱/۰۷/۰۶ - ۱۵:۵۶