اعلام تاریخ آغاز کلاس‌های حضوری دانشگاه لرستان در همه مقاطع

۱۴۰۱/۰۷/۰۸

تاریخ‌ آغاز کلاس‌های حضوری دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف دانشگاه لرستان اعلام شد.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، براساس تأکیدات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اعلام معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، تاریخ آغاز و برگزاری کلاس‌های حضوری دانشجویان دانشگاه لرستان در مقاطع تحصیلی مختلف، به این شرح است:

الف ـ کلاس‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکترا) از روز شنبه، 9 مهرماه 1401 به‌صورت کاملاً حضوری برگزار می‌شوند.

ب ـ کلاس‌های دانشجویان نو ورود مقطع کارشناسی دانشگاه لرستان (ورودی‌های جدید مقطع کارشناسی) در همه رشته‌ها، از روز شنبه، 16 مهرماه 1401 ، به‌صورت کاملاً حضوری، آغاز و برگزار می‌شوند.

پ ـ کلاس‌های سایر دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه لرستان (دانشجویانی که نو ورود نیستند)، از روز دوشنبه، 11 مهرماه 1401 ، به‌صورت کاملاً حضوری برگزار می‌شوند.

همچنین مهلت ثبت‌نام غیرحضوری و ارسال پستی مدارک پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون سراسری سال 1401 دانشگاه لرستان، تا تاریخ 10 مهرماه تمدید شده است (مراجعه به بخش اطلاعیه‌ها).

۱۴۰۱/۰۷/۰۸ - ۱۳:۴۶