پیام تسلیت رئیس دانشگاه لرستان و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان به‌خاطر درگذشت یاور علمی (کارمند) مرکز آموزش عالی نورآباد

۱۴۰۱/۰۹/۲۱

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان با صدور پیامی، درگذشت همکار گرامی مرکز آموزش عالی نورآباد، زنده‌یاد مرتضی مستی را تسلیت گفتند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه لرستان، متن پیام تسلیت به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت برادر ارجمند و همکار پُرتلاش، جناب آقای «مرتضی مستی»، باعث تأثر، تأسف و اندوه فراوان شد.

فقدان این یاور علمی صادق، دلسوز و پُرتلاش مرکز آموزش عالی نورآباد را به خانواده محترم ایشان و دانشگاهیان دانشگاه لرستان، به‌ویژه مرکز آموزش عالی نورآباد، تسلیت می‌گوییم.

از خداوند متعال برای آن زنده‌یاد، آمرزش و مغفرت الهی و برای بازماندگان، صبر و بردباری خواهانیم.

۱۴۰۱/۰۹/۲۱ - ۱۵:۲۲