انتشار کتاب سبک شناسی تفسیر قرآن زمخشری توسط دکتر سید محمود میرزایی

کتاب «سبک‌شناسی تفسیر زمخشری» ترجمه و تحقیق دکتر سیدمحمود میرزایی الحسینی منتشر شد.
کتاب «سبک‌شناسی تفسير زمخشری» اثر دکتر مسعود بودوخه، استاد زبانشناسی دانشگاه سطیف الجزایر، از پژوهش‌های قابل اعتنا در زمینه سبک‌شناسی تفسير قرآن مجید به شمار می‌آید. #دکترسیدمحمودمیرزایی، دانشیار زبان و ادبیات عربی دانشگاه لرستان و رئیس مرکز آموزش عالی دلفان، ضمن پژوهش و واکاوی درباره جلوه‌ها و جوانب این کتاب ارزشمند، آن را با نثری روان (در ۲۲۴ صفحه) ترجمه کرده است.
ویراستاری ادبی #دکتراحمدکنجوری بر غنای این اثر افزوده است.
در مقدمه کتاب، ابوالقاسم محمود بن عمر بن محمد خوارزمی زمخشری، از چهره‌های برجسته در حوزه تفسير و علوم قرآنی و نیز اثر ارزشمند تفسير کشاف، به طور موجز و مختصر معرفی شده است.
در فصول سه‌گانه‌ی کتاب نیز درباره مباحثی همچون «جلوه‌های هنجارگریزی، جلوه‌های تناسب و دلالت ضمنی تفسير کشاف» بحث و بررسی شده است.
انتشارات دانشگاه لرستان چاپ نخست این اثر را به تازگی روانه بازار کتاب کرده است.

۱۴۰۰/۱۲/۲۲ - ۰۰:۰۰