برگزاری محفل انس با قرآن کریم مرکز آموزش عالی دلفان با حضور امام جمعه و برخی مقامات شهرستان

۱۴۰۲/۰۱/۳۰

محفل انس با قرآن کریم مرکز آموزش عالی دلفان (وابسته به دانشگاه لرستان) با حضور امام جمعه دلفان، برخی مقامات شهرستان، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان ساکن سرای دانشجویی این مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز سه شنبه، 29 فروردین‌ماه (مصادف با 27 ماه مبارک رمضان) در راستای تداوم برنامه‌های جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه­های کشور و کنگره ملی بزرگداشت 6551 شهید استان لرستان، امام جمعه شهرستان دلفان، فرمانده سپاه ناحیه دلفان و رئیس بنیاد شهید شهرستان در جمع کارمندان و دانشجویان روزه­‌دار سرای دانشجویی مرکز آموزش عالی نورآباد حضور یافتند.

امام جمعه شهرستان دلفان (حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر خانی) در مورد جایگاه قرآن، عترت و شهدا به سخنرانی پرداخت.

فرمانده سپاه ناحیه دلفان (سرهنگ موسوی) در مورد جایگاه بسیج، ایثار و شهادت مطالبی را بیان کرد و به پرسش‌های دانشجویان پاسخ داد.

در این نشست و محفل، برخی دانشجویان موضوعاتی را درباره وضعیت سرای دانشجویی و راهکارهای رفع مشکلات بیان کردند.

رئیس مرکز آموزش عالی نورآباد دکتر سلمان زارعی است.

۱۴۰۲/۰۱/۳۰ - ۱۳:۱۷