برگزاری مراسم روز 16 آذر و روز دانشجو

۱۳۹۷/۰۹/۱۴

به علت مصادف شدن روز 16 آذر با روز جمعه، امروز 14 آذر ماه مراسم بزرگداشت روز دانشجو در سالن آمفی تئاتر اداره ارشاد اسلامی شهرستان نورآباد با حضور دانشجویان، معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان حاج آقا فلاحی، امام جمعه محترم شهرستان دلفان، روسای ادارات شهرستان، ریاست مرکز آموزش عالی نورآباد و کارکنان مرکز برگزار گردید.

بعد ار تلاوت قرآن و پخش سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران و خیر مقدم توسط ریاست مرکز آموزش عالی نورآباد و سخنان امام جمعه محترم شهرستان دلفان یکی از دانشجویان با ذکر مشکلات دانشجویان از مسئولین درخواست حل آنان و رسیدگی به مشکلات دانشجویان را داشت. در ادامه برنامه گروه های موسیقی و تئاتر به اجرای برنامه پرداختند و در پایان از دانشجویان برتر علمی و ورزشی تقدیر و تشکر به عمل آمد.

۱۳۹۷/۰۹/۱۴ - ۰۰:۰۰